Rochelen
Door: Puck
Blijf op de hoogte en volg Puck
16 April 2009 | China, Guilin
We zijn al weer lekker opgeschoten. Na Peking zijn we met de nachttrein naar het terracottaleger geweest. In de trein hadden ze bedden voor ons en papa moest bij de chinezen slapen. Het leger was erg mooi en ik heb er ook een klein beeldje van gekocht. Daarna moesten we vliegen en de volgende ochtend 5 uur met de bus. Toen waren we in Dali en daar hebben we vier nachtjes geslapen bij Jim's guesthouse. Jay vond het erg leuk want hij mocht de auto steeds wassen en hij heeft een soort skateboard gekocht van zijn eigen geld. Alleen hij kan het nog niet. We zijn naar veel marktjes geweest en dat vind ik het leukste want ze hebben er hele leuke dingen. Ook zijn we wezen fietsen maar dat vond ik wel zwaar. Gisteren zijn we met de bus en weer het vliegtuig gegaan en we zitten nu in de stad Guilin. Het is nu half negen in de ochtend en we worden zo weer opgehaald om verder te reizen de bergen in. Oh ja, bijna vergeten ze rochelen hier heel erg en spugen op de grond. Ik vind dat heel vies. Jullie denk ik ook. En ze zitten nog steeds naar ons te staren en foto's van ons te maken. Gisteren zaten ze ons zelfs te filmen met een enorme camera. Over een paar nachtjes zijn we er weer!!!!
Kusjesxxxxxxxxxxxx
Puck
PS Doris, ik heb je foto's wel ontvangen hoor. Echt vet cool! Ik wou dat ik er ook bij was geweest.
16 April 2009 - 07:02
Sim:
hoi Puck,
ja goed je voeten wassen iedere avond want die rochels vliegen inderdaad overal in het rond, bah!
veel plezier nog
groetjes aan iedereen
Sim -
17 April 2009 - 07:06
De Potters:
Ha lieverds! Leuk hoor, dat rochelen. Jak! Jullie zien wel gave dingen hoor. Ook wij hebben nog een slang gezien,maar ik ben er met 130 km/u overheen gereden... zitten nu in bali, heerlijk, warm, relaxt (hoef niet meer te koken) en het is helemaal genieten.
Nog veel plezier daar en xx
birgit -
19 April 2009 - 18:59
Josien:
Hooi puckie,,:D
ik mis je echt heel erg:(
en je komt al bijna weer terug en daar ben ik heel blij mee!!:D
met de hockey mis ik je ook heel erg want ik kan nix meer met je doen:(:(
oja, AZ is kampioen geworden vandaag!
xxxx hou van jou -
20 April 2009 - 09:23
Doris:D:
cool dat je ze hebt ontvangen!!!
dodo -
20 April 2009 - 09:39
Ward:
8) :$ -
20 April 2009 - 14:20
Willy:
Hoi lieve allemaal,
wat een geweldige reis maken jullie. Leuke foto's van jullie in China en op de Chinese muur. Die glijbaan is ook helemaal leuk volgens mij. Nog even een paar dagen van elkaar en China genieten en dan de lange reis naar Nederland maken. Eenmaal thuis nog enkele dagen vakantie en dan weer iedereen zien op school. Vakantie is leuk, maar thuiskomen is zeker ook geweldig (vind ik tenminste altijd). Tot snel ziens en kussen voor allemaal. -
20 April 2009 - 18:04
Maarten: