Kikkers, cassowaries en een slang

Door: Puck

Blijf op de hoogte en volg Puck

01 April 2009 | Australië, Cairns

Ja, mijn vorig berichtje was natuurlijk een 1 april grapje. Gelukkig blijven we niet langer weg en zijn eind van deze maand weer terug. Er zijn hier ook zoveel kikkers (ze maken er zelfs portemonnees van). In Mission Beach hadden ze veel cassowaries die gewoon langs de weg liepen. Cassowaries zijn hele grote vogels die niet kunnen vliegen en een beetje op struisvogels lijken. Het zijn bedreigde dieren en overal langs de weg staan borden dat je voorzichtig moet rijden. Ik zal proberen een plaatje van ze bij dit berichtje te stoppen want voor de foto van mama waren ze te snel. We hebben ook nog iets heel engs meegemaakt. Er zat een bruine slang bij ons op de camping.Het was al donker en de achterburen hadden hem als eerste gezien. Hij kronkelde door het gras toen onze kant op en klom in de boom naast onze camper. Vanuit het raampje konden we hem goed zien en ging hij zo voor onze neus omhoog. Papa is bang voor slangen en durfde toen 's avonds niet meer buiten te zitten. We hebben hem daarna gelukkig niet meer gezien. Na Mission Beach zijn we nog naar een groot meer gereden waar we een nachtje gestaan en gezwommen hebben. In de buurt was een waterval waar we je ook kon zwemmen. Ik vond het te koud en Mama ook. Papa wilde snel weg want de waterval lag in het oerwoud en hij dacht dat hij overal slangen zag. Nu zitten we in Cairns en hier blijven we tot we naar China gaan.
Kusjes aan jullie allemaal.
Puck

PS Hé Doris, het was echt gaaf om even met je te kletsen van de week. Doeiii.

• 02 April 2009 - 06:44

Sim:

hoi Puck,
    dat zijn geen leuke grapjes natuurlijk!
    Spannende dingen maken jullie mee zeg. Maar goed dat je zo'n stoere moeder hebt want met die papa van je zit je de hele dag in de camper als je pech hebt.
    Heel veel plezier nog in Cairns en een goede reis naar China. Het is daar ook heel leuk, maar heel anders dan waar je nu zit. Ben nu al nieuwschierig naar je belevenissen daar.

veel liefs en de groetjes aan Sam, Jay, Mama en papa

Sim

• 02 April 2009 - 10:10

Lieke:

heeeey puck geweldige grap een paar kindere uit de klas dachte dat je het echt meende hahahahahaha

xxx lieke

p.s. ik missss je zoo over een paar weekies kom jij weer terug joepieieieieieiieieie

• 02 April 2009 - 10:41

Oma Aafke:

Gelukkig had ik de 1 aprilgrap te laat gezien, anders was ik er echt ingetuind. Jullie hebben weer spannende dingen beleefd met een slang naast de camper. Jullie pappa is toch niet zo'n stoere bink als ik dacht.
    Nog veel plezier in Cairns (lekker warm,he) en een goede reis naar china.(ook weer spannend!)
    liefs van oma en opa (nog 4 weekjes en dan zien we jullie weer)

• 02 April 2009 - 11:28

Willy:

Hoi lieverds, wat een geweldige ervaringen doen jullie op. Heerlijk om allemaal te zien en te lezen tijdens mijn pauze. Puck, hoe zit het met mamma en de spinnen? Hoop dat jullie nog veel leuke dingen meemaken en ben blij om jullie straks weer te zien in Heiloo (ook weer lekker, toch?) Kus voor allemaal, Willy

• 02 April 2009 - 15:45

Sanne,s:

hoi puck
    goeie 1 april grap:D vond je die slang niet eng? en oja ik had een 9 gekregen voor me spreekbeurt! lies zit nu nog verlopig op je plaats
    morgen krijgen we smiddag
    een andere juf omdat juf moets weg naar eeen land.

xxxxxxxxxxxxx sanne

• 04 April 2009 - 10:21

ANNE:

heeeeeey puckie

echt een hele goeie 1 april grap, volgendekeer graag niet zoon grap meer! ik ben erg echt in getrapt. toen 2 april s'ochtens zij ik het tegen josien, en die trapter er ook in toen. zeide we het tegen Doris en die zij dat is een een 1 april naturlijk. ik en volgens mij ook josien suppper op gelucht. toen probeerde we het voorde klas te vertelen maar die trapte er niet in want Tycho zei het voor. nou gelukig kom je al over 4 weekenterug! (kan je juf stienske leren kennen. ze zie ik zou heel graag willen weten wie zei is!)

-xXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx- anne
    ps. maar mis je toch nog heel erg!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 04 April 2009 - 17:17

Beau:

puck ik vind het erg leuk dat je een kaart hebt gestuurd . ik zag dat je op een paard zat en dat zag er erg stoer uit .
    wij hebben een nieuwe juf in de klas en die heet puck maar zij is lang niet zo leuk als jij. dit is nu al de 5 de juf. en natuurlijk zou ik met je willen zingen en dansen. als je terug komt heb ik je nog veel meer te vertellen. en mama is een tijdje geleden naar de Dominicaanse- Repubkliek geweest met haar vriendin .maar nu moet ik echt stoppen ik schrijf volgende keer verder.heel veel kusjes van beau en doe de groeten aan Sam,Jay en papa en mama
    p.s. :snik: ik mis je