Eten met stokjes

Door: Puck

Blijf op de hoogte en volg Puck

08 April 2009 | China, Beijing

Hallo allemaal,

Ik ben nu in Beijing, dat is de hoofdstad van China. We zijn naar de Verboden Stad geweest en op een soort plein met duizenden mensen, die alleen maar aan ons gingen zitten en foto's van ons maakten. Ze vonden Jay vooral heel leuk. We zijn ook op de Chinese muur geweest en ik heb een paar stukjes van de muur meegenomen. We zijn naar boven gegaan in een soort gondeltje en het was zooo moooi. Naar beneden zijn we over een soort bobsleebaan gegaan in karretjes. Ik moest alleen en Sam met papa en Jay met mama. En we zijn naar het zomerpaleis geweest van de keizer. Hier heb ik een hele lange ring gekocht. En we hebben daar over de langste gang (corridor) van de wereld gelopen. Ze hadden allemaal tekeningen op de muur gemaakt. Ik vind het heel raar want alle huizen zijn hier grijs of donkerrood en dat is niet echt onze stijl. We zijn ook naar een supergave voorstelling geweest van acrobaten. De jongens gingen door hele hoge hoepels heenspringen. Dat zie ik de jongens uit de klas nog niet doen. De meisjes waren helemaal uit de band gevlogen met de benen in de nek en dan nog eens rondjes draaien met glazen op hun hoofd. Even makkelijk lekker in de split en in spagaat. Dit was het eigenlijk zo'n beetje. Morgen gaan we fietsen in de stad en daarna met de nachttrein verder.

xxxxxxPuck

PS. Josien en Lieke,
Ik heb het reuze naar mijn zin hier. Het eten is best lekker. Ik eet hier iedere dag rijst met ei. Op de Chinese Muur zagen we een Nederlander die alleen was en waar mama een foto van moest maken. Ik mis jullie allemaal heel erg.

• 08 April 2009 - 15:11

Wies:

Heey Puckie

Wat een mooie foto's op de Chinese muur:)

Was de reis naar China leuk?

Ik mis je heeeel erg:(

• 08 April 2009 - 18:00

:x

• 08 April 2009 - 18:07

Philine:

leuke kaarten die je stuurt sam :)
    ik mis je nog steeds:( sam
    leuke foto`s op de Chinese muur

hhheeelll vveeeell kusjes PHILINE

:) :(:p:D:x:|:?;)

• 08 April 2009 - 18:08

deze hoort erook bij 8)

• 09 April 2009 - 05:22

Tien. Ed En De Boys:

Leuke foto's uit Beijing! Veel plezier verder en we zien jullie wel in HongKong.

• 09 April 2009 - 11:03

Roos:

Lieve allemaal, bedankt voor jullie kaart, gisteren 8-4 ontvangen.
    Eten jullie echt met stokjes? En vinden jullie het chinese eten lekker? op de foto zag ik dat ze gelukkig ook ijsjes hebben!! Veel plezier verder,

groetjes Roos

• 09 April 2009 - 12:34

Zusje:

Voel mijn kuiten nu al branden als ik die foto van de trappen van de chineese muur zie....Staat je goed zus, dat rode haar.x

• 09 April 2009 - 12:50

Quinten:

Hoi Puck,
    Ik zou ook nog wel naar China willen, maar papa zei dat het geld op was. Wij zijn gisteren in Cairns aangekomen en voor het eerst in weken regent het heel erg. Dat vind ik eigenlijk niet erg,want als het regent mag ik filmpjes kijken. Ook kun je dan nog zwemmen. Veel plezier in China,

Quinten en papa en mama

• 10 April 2009 - 09:51

Sim:

hoi Puck,
    leuk te lezen dat jullie genieten daar in China en ik ben blij dat je het eten lekker vindt, want als ik daar ben heb ik altijd veel moeite met die rare dingen die ze soms eten.
    geniet ervan en doe iedereen de groetjes
    veel lief

sim

• 13 April 2009 - 09:07

Doris:

hoi puck,
    hoe gaat ie?

mijn moeder was jarig en ze kreeg een tafeltennistafel. 8) lang woord zeg.:p

bij de toneel les vorige week werd bekend gemaakt dat marjana van spangas langs kwam deze week.:D iedereen gillen van geluk. ik sta met haar op de foto.:D het was zo leuk. jammer dat je er niet bij was.):

aan staande woensdag heb ik mijn eerste tennis competitie.:)

eerste paasdag gingen we naar zeeland eerst gingen we op een boerderij logeren.:) en toen gingen we naar opa en oma er was ook paasmarkt ik heb een legging met spijkerbroek print er op. je kent mijn STOUT t-hirt toch zo een heb ik gekocht alleen dan met EIGENWIJS er op.8)

10000000000000000000000000000000000000000000000000
    kusjes doris

• 13 April 2009 - 09:10

Jans Flipse:

Ik hou van je JAY. Met Bob gaat het erg goed. We hebben bij opa en oma paaseieren gezocht. Ik heb in een boerderij geslapen. Ik zan zelf hele appales eten. Jij ook? Doei ik geef je een dikke kus ook voor SAM>

• 14 April 2009 - 07:09

Lieke:

heey puck wat lief dat je hebt geantwoord ik mis je nog steeds(lekker logisch) nou erg bedankt

xxxxxx lieke

• 14 April 2009 - 07:11

Josien:

heeeeeeeyy honey,,:)

egt heel erg bedankt dat je op ons bericht hebt gereageerd:D!!!

dankjeee

oke lekker

ik miss jou ook heel erg :P

xxxxxXxxxxxx loveyousomuth

xxxx

ps. je komt al bijna weer terug:D

• 14 April 2009 - 07:13

PUCKK!!

Gaat alles daar goed??
    En met je zusje?
    En broertje naartuurlijk..:)

Het gaat wel weer snel he.
    Over 13 dagen weer naar huis ( TOCH?? )

Je zit nu bijna naast me in de klas:roll:
    Jammer dat je dan niet meer naast me kan zitten want dan is het meivakantie en gaan we naar de nieuwe school en krijgen we volgens mij wel nieuwe plaatsen:(:(

IKMISJEE..!!:P

xxXxxxxxXxxxxXxxxx..
    Psss.. IKHOOPDATJESNELTERUGKOMT..

• 14 April 2009 - 10:59

BRITTT:

IKWILJENIETMEERKWIJT..
    IKHOUVANJE.
    JEBENTLIEF.:ROLL:
    JEBENTSCHAATIIG( JAA heel schattig:):) )
    BESTFRIENDSFOREVER..:p

XXXxXXXXXXxXXX..:$:$

• 15 April 2009 - 09:43

Elles De Bruin:

Dag buurtjes,
    Wat een fantastische reis maken jullie. Wij zijn al weer twee keer in IJmuiden geweest. Jullie hebben nieuwe buren, een amsterdams stel met een jongen van 4 denk ik. En nieuwe achterburen met twee kinderen, Evian en een meisje, misschien kennen jullie die. Verder was het weer heerlijk, maar we missen jullie wel. Hopelijk zien we jullie in de meivakantie en dan kunnen we alle verhalen horen. Puck wat schrijf je goed, je lijkt wel een journalist.
    Kusjes van ons allemaal
    Elles, Leo, Julia, Stan en Faye.

• 15 April 2009 - 12:54

Leo:

Leuk ook, China!

Gert-Jaap jij hoopt natuurlijk dat AZ weer net geen kampioen wordt, daar is immers niets aan als je er niet bij bent :-)

Wij zullen voor je duimen!

• 15 April 2009 - 17:02

Sanne,s:

hoi puck,
    leuke kaart die je heb verstuurd heb naar mij en natuurlijk die in de klas grappig dat vis walli heet:D
    vind je het niet heet daar?????
    en gek dat die man een krokodil in de auto had

xxxxxxxxxxx sanne

• 15 April 2009 - 17:44

MAUREEN:

Berichtje voor SAM,

Hai SAM wat een enorme lieve kaart. Speciaal voor mij. Nu wist ik al dat je erg lief was maar dat je er aan denkt om speciaal voor mij een kaart op de post te doen is wel heeeeeel bijzonder!

En die tekeningenen. Prachtig. Nou we missen jullie allemaal heel erg. Zorgen goed voor BoB en zien jullie snel weer als we thuis zijn.

Dikke kussen aan je ouders, broer en grote zus.

tot snel,
    Maureen

• 15 April 2009 - 17:45

Doris:

Hai Puck,

Het lukt helaas niet om de foto's te mailen. Het lijkt wel of de mailbox vol is ofzo???

Als je thuis bent vertel ik alles en laat ik je de foto's zien.

Dikke kus doris

• 21 April 2009 - 07:55