On the move

Door: Mama Corinne

Blijf op de hoogte en volg Puck

13 Maart 2009 | Australië, Byron Bay

We zitten dus weer met z'n vijfjes in de camper op weg langs de kust omhoog. De twee weken in Sydney bij Tiene en haar mannen waren erg gezellig. Leuk ook om te zien hoe ze daar nu werkelijk wonen. Als bijna Aussies. Maandag zijn we tot in de Hunter Valley gereden. De eerste stop was meteen al goed voor voldoende wijn voor de komende vier weken onderweg . Dinsdag hebben we de Valley verder verkend en stops gemaakt bij een Cheese Factory en een Chocolate Factory. Er werd weinig gemaakt maar des te meer gekocht... Fudge in 20 verschillende smaken mmm... Uiteindelijk zijn we beland in Port Stephens aan de kust waar we twee dagen gestaan hebben. De zee was hier mooi maar te ruw om in te zwemmen. Gelukkig hadden ze een goed zwembad voor de kids. 's Avonds zijn we in het donker de duinen over gelopen naar de zee. De kinderen vonden het doodeng en ikzelf eigenlijk ook. Woensdag zijn we met de boot dolfijnen wezen spotten en hebben GJ, Sam en Jay in een net achter de boot in het water gehangen.
Toen we terugkwamen op de camping zat er een heuse koala bij ons in de boom. Op advies van een local (Peter) zijn we gisteren naar Red Rock gereden. Onderweg nog gestopt om even lekker af te koelen in de zee en een wandeling naar een vuurtoren te maken. Uiteindelijk viel Red Rock erg tegen dus zijn we vanmorgen maar weer vertrokken. Na een kleine ontmoeting met de lokale wegenwacht (koelvloeistofslang stuk) hebben we de wagen nu neergezet in Byron Bay, een soort post hippie badplaats die er heel gezellig uitziet. We hebben meteen maar voor 3 nachten geboekt. De kinderen zitten nu buiten te kaarten en GJ gaat zo de vis op de BBQ leggen.
Groetjes Cor en de family!

• 13 Maart 2009 - 10:57

hoi puch is het leuk
    daar hir is het heel leuk oja en ndoor is sagie

heel sagien

doei :):-)

• 13 Maart 2009 - 11:04

Lina:

hoi ik ben jarig vandaag :-):):):):):-)

doei

• 13 Maart 2009 - 11:05

Anne:

heeey pucie,

wij hebben de voorstelling gehad, :)
    de eerste keer ging het niet zo goed, maar de twee de keer wel voor de ouders en groep 5. :)
    en de moeder van lieke gaat foto's plaatsen op de springschans sits. van de voorstelling. www.obsdespringschans.nl over een paar dagen staan de foto's er op dus dan kan je ze zien.

kus-xXxXxXxXxXxXxXxXx-kus

Anne

ps. wat lina zegt is helemaal niet waar!!!

• 13 Maart 2009 - 14:28

Lina:

sorry puck over dat berichtje over Doris.
    Het spijt me. Ik was niet handig bezig. Groetjes Lina

• 13 Maart 2009 - 14:32

"juf Gabriëlle":

Hallo familie!

Ik zit ook lekker mee te lezen en ik zou zó aanschuiven aan de BBQ., maar ja, dat zit er dus niet in.
    Dus moeten jullie maar voor ons genieten!
    Groetjes Gabriëlle

• 13 Maart 2009 - 15:15

Josienn:D:

Hooooooooiii,,,,,:D

allesgoed?

het is hier niet zo leuk zonder jou:(
    en voor mij verjaardag heb ik spullen gekregen voor in bad en dat bewwaar ik tot dat bjij terug ben:)

egt ik was heel blij dat ik een kaart van je heb gekregenn:D#

xxxxx I love youu kuzzies

:P
    ;)

• 13 Maart 2009 - 19:01

Liekie:

hooi puckie ik verheug me zoo op het moment dat jij terug komt dan kunnen we weer lekker lol maaken op die blokfluit van mij en het is niet zoo geselig in de klas zonder jou en nog een vraagje bij welke topo zijn julie wij hebben net eentje gehad met 32 plaatse
    poepoe dat was niet niets maar ik miss je zzzzzzooooooo

xxxxxxxxx liekie priekie

• 14 Maart 2009 - 13:35

Willemijn :

hee puck,

hoe is het?
    met mij alles goed.
    ik hoop natuurlijk dat het ook goed met jou gaat.
    en al je foto's zijn egt gaaf.jou team met hocey speelt nu in een 8 tal, dus moeten er aventoe een paasr kinderen uit ons team bij jullie invallen.
    en wist je al dat godelieve bij jullie in het team zit?
    maar sorry dat hij zo lang isd maar ik moest egt ff bij kletsen hoor........sorry.
    eeen heeeeeeele dikkjen kus!!!!!!!!!!!!!!!!!
    van mij !!!!!!!!!!!!
    en de groeten van annie aan jullie,
    en voral je moeder zegt ze.
    xxxxxxxxxx doei

• 14 Maart 2009 - 13:37

Willemijn:

sorry van me spelling's foutjes........hihihi.
    xxxxxx kus

• 14 Maart 2009 - 13:58

Josien:

heeeeeeeyyy puckk,,;)

wad een leuke dingen hebben jullie gedaan:D:)

we missen jullie:(

jullie schrijfen altijd leuke verhalen en dan kan ik dat lekker gaan lezen:P

xxxxx houvanjou

• 14 Maart 2009 - 13:59

Josien :

heeeeey jay en samm,,,,:D:)

het is hier leuk

bij jullie vogens mij ook;):P

xxx josien

• 14 Maart 2009 - 15:47

DORIS:

HE PUPPIE,:D

WEETJE BIJ DE VOORSTELLING WAS IK EEN NURD.:D MAAR JA DAT BEN IK ALTIJD AL DUS DAT IS NOG NIET ZOOO ERG MAAR IK WAS EEN JONGEN.:D AAAAAHHH.

IK BEN VANDAAG WEER NAAR TONEELLES GEWEEST. MIJN TONEELJUF ZIT IN EEN ZIGGORECLAME OP TV. EN BABS VAN DE HOCKEY ZIT NU OOK OP TONEELLES EN ANOUK VAN MEESTER ERIK.

EVEN OVER DE KNUTSELCLUB. ANTOINETTE VRAAGT STEEDS NAAR JE EN HOE HET MET JE GAAT.

EN JUF GRETA HEB IK VOOR DE DERDE KEER JE ADRES GEGEVEN. DE HELE KLAS VAN JAY LEEST MET JULLIE MEE.

IK VIND HET FIJN ALS JE VERHALEN SCHRIJFT DAN WEET IK DAT HET GOED MET JE GAAT.:D

OOK DE GROETEN AAN SAM EN JAY.

DORIS

• 14 Maart 2009 - 15:51

Jans:

Ik mis je heel erg Jay. In de bouwhoek vooral. Sam ik mis jou ook. Gaat het goed in het andere land. Ik mis puck ook. Het gaat heel goed met Bob. Geef gert jaap en cor eigenlijk de hele familie een knuffel.
    Jans

• 14 Maart 2009 - 16:26

Toon Flipse:

ik heb met 4-2 verloren met voetbal. maarten en siebe zijn aan lekker aan het ds en. juf marjan heeft haar arm gebroken. het engelse jongetje gaat niet door.
    morgen gaan we tenis en dag allerliefste sam

• 14 Maart 2009 - 18:17

JOSIENNTJUHHH:

HOOOOOOII PUCKKIE,,:p

EEN BEETJE LAAT MAAR IK HEB EEN WII VOOR MIJN VERJAARDAG GEHAD:D

XXXX HVJWJNMK.:)

PS.IK MIS JE HEEL ERG

PS.DOE DE GROETEN AAN JE FAMILIE,,!!!!!

PS. WE GENIETEN VAN JULLIE VERHALEN ( MIJN MOEDER EN NIENKE EN FLOOR EN IK EN MIJN VADER)

• 15 Maart 2009 - 12:43

Sanne Smak:

hoi puck
    ik heb mijn partijtje gevierd het was heel leuk:) we gingen naar de beun van lekker vies
    jammer dat je er niet was:(
    liefs sanne

ik mis je:(

• 15 Maart 2009 - 17:03

Matthijs:

Hoi lieve Puck!
    Gaatie goed daar?
    Ik hoop dat je het leuk heb.
    En ik hoop dat je snel weer terug komt.

xx Matthijs

:p
    :p

• 16 Maart 2009 - 10:18

Hoi puck

hoe is het met je met ons is het goed :) ik vind het jammer dat je weg bent :( deze week is juf stienske er een hele week :) ze leest heel erg lang voor uit een boek het is een heel erg leuk boek ik hoop dat jij het ook leuk hebt

groetjes ward

• 16 Maart 2009 - 13:23

Willy:

Hoi allemaal, het klinkt echt geweldig en het ziet er ook ongelofelijk mooi uit! Ben jaloers, zit hier een beejte weg te kniezen op mijn werk, terwijl het buiten ook echt lekker voorjaar is. Leuk om te lezen hoe het jullie vergaat. We hebben het regelmatig over jullie en om het dan zo toch een beetje te kunnen volgen is heel erg leuk. Geniet van alles wat jullie overkomt en meemaken en vooral van elkaar. Veel liefs Sim, Willy, Joost en Jentje

• 16 Maart 2009 - 19:02

Maarten:

:) :| :) :|

• 17 Maart 2009 - 06:29

Ward:

Hoe is het daar op vakantie met ons is het goed :) hoe is met jullie heb je weer leuke dingen gedaan en we hebben een hond gekregen vonden sam en jay het ook achter de boot

groetjes ward

NOU IIK WOU FF ZEGEN DAT IK VAN JE HOU:D

XXXXXX

• 17 Maart 2009 - 11:28

Ward:

:) :| :) :| :) :) :) :) :)

• 17 Maart 2009 - 18:17

Philine:

heeeeeeeey sam!:D

hoe gaat het met jou?
    vast goed ;) , je hebt het vast heel leuk daar!:p

p.s. ik mis je nog heel erg:(

heel veel kus xXxXxXxXjes

=)

• 18 Maart 2009 - 17:54

Anouk (Juf):

WAUW!!
    wat een ontzettend geweldige verhalen!!
    Ben echt jaloers op jullie hoor, gelukkig geniet ik een beetje mee van de prachtige foto's.
    Op school gaat alles op zn schools, maarrrrr het lijkt (durf het bijna niet te zeggen) wel een beetje beter weer te worden!
    nou, geniet volop met de 5-en!
    dikke kus,
    Anouk

• 19 Maart 2009 - 03:35

Clementine:

Voor Corinne,
    Even uitleg waarom er hier van die leuke blonde meiden met stopborden staan bij de wegwerkzaamheden..... dat blijkt dus te helpen tegen agressieve automobilisten. Best een slim idee, kunnen jullie daar ook nog wat mee in NL? liefs Tien

• 19 Maart 2009 - 06:30

Ward:

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

• 19 Maart 2009 - 06:38

Maarten:

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

• 20 Maart 2009 - 11:58

Lieke En Sanne S:

hoooi puckie...
    alles goed wij missen je enorm.. waar ben je nu?????????????
    als jij weer terug bent kunnen we weer lol maaken op het school plein meester jop is weg gegaan en nu hebben we juf charlotte heel aardig en we hebben een stasjere of hoe je dat ook schijft en ze heet stienske ze kan onwijz goed voor lezen en ook leuk les geven het is zoooo zaai in de klas wij denken telkens aan jou en ge gegiegel

xxxxxxxxxxxxxx lieke en sanne s

• 20 Maart 2009 - 15:08

Willemijn:

lieve puck,

heeeeeeeeeeel erg bedankt voor de kaart van je!!!!
    ik ben er suuper blij mee.
    eigelijk wil ik ook wel aan jou een kaartje stuuren maar dat kan natuurlijk niet.
    een hele dikken kus!!!!!!

WILLEMIJN!!!!!!!

• 22 Maart 2009 - 13:14

Wies:

Heey Puckie

Ik mis je heel erg:(

Hopelijk kom je snel terug:)

En op school is het best wel saai:(

Xxxx Wies;)

^o)