Zondag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Puck
08 Februari 2009 | Thailand, Chiang Rai
We zijn gisteravond aangekomen in Chiang Rai, een plaatsje in het Noorden van Thailand. We zijhier met de bus naar toe gereisd. Een rit van 3 uur en we kwamen uit Chiang Mai, de tweede stad van Thailand. In Chiang Mai zaten we in een leuk guesthouse dat in de Lonely Planet stond. We sliepen met z'n allen op 1 kamer en Jay sliep op de grond. In Chiang Mai zijn we tijgers wezen aaien. Dat was best wel gaaf maar ook eng. Ik heb er zelfs met mijn hoofd op gelegen. Ikheb er veel foto's van gemaakt anders geloven jullie me vast niet. We zijn ook nog naar een grote tempel geweest boven op een berg. We moesten wel 300 treden omhoog lopen. In de tempel liepen allemaal monnikken rond in oranje jurken. Ze leken me best aardig. Op de terugweg hebben we een klein houten tempeltje gekocht die de mensen hier vaak voor hun huis of winkel hebben staan. Papa heeft hem laten inpakken en met de post naar huis gestuurd. s Avonds zijn we naar een nachtmarkt geweest war je allemaal leuke dingen kon kopen. Ik heb er een Thais t-shrtje gekocht en van papa een ringetje met een olifantje gekregen. De volgende dag was er een groot bloemnfestival en een optocht met praalwagens. Hier deden heel veel mensen aan mee die mooi gekleed waren en muziek maakten. Iedereen stond langs de kant van de weg te kijken. 's Middags gingen we in de bus naar Chiang Rai. In de bus zaten alleen Thaise mensen en kinderen. vandaag doen we het even rustig aan en zitten we bij het zwembad in best wel een mooi hotel. Vanmorgen (op zondag!) heb ik met papa huiswerk gedaan. Taaloefenen en rekenen. Sam was met mama aan het werk en Jay mocht al gaan zwemmen. We blijven nog een week in Thailand en gaan dan naar Australië. Ik vind al jullie berichtjes superleuk en mis jullie allemaal heel erg. Kusjes Puck.
09 Februari 2009 - 16:38
Sanne Walda:
Leuk dat jullie een tempeltje gekocht hebben. wauw wat leuk dat je tijgertjes geaaid hebt, dat zou ik ook wel willen. Hoe is het om daar huiswerk te maken met je ouders? We hebben een leuke nieuwe gymjuf. groetjes sanne -
09 Februari 2009 - 17:20
Lieke Udo:
egt super super super tof dat je tijgertjes hep geaait ik kijk zowat elke dag op deze site ik bewonder jou verhaale heel erg
-xxxxx- lieke -
10 Februari 2009 - 05:59
Niels:
Zo luitjes als ik bovenstaande zo lees dan ben ik heel blij voor jullie. ik ben benieuwd naar de foto`s en verhalen. gj het gaat in alkmaar erg voorsoedig 11 punten los van twente, 14 los van ajax en 15 los van psv/groningen. aaanstaande zaterdag psv uit, ik hoorde van erik dat dante was uitgenodigt om mee te lopen met de speler het veld op in eindhoven maar helaas zij ze het weekend naar texel dus giga balen!!!!!!!!!!!!!!!!!!Als het zo doorgaat begin april feest,. misschien kan je met corinne bespreken om ff op en neer te reizen als het feest is. (geintje) ik hoop dat jullie nog lekker genieten want het voorbij voor dat je het weet. veel liefs niels, rebekca en boy -
10 Februari 2009 - 09:54
Wilemijn:
hee puck,
ik slaap vaak in je huis.
in jou bed.het is een heel erg lekker bed.e een heel leuk huis.
en de wii (ik heb geen iedee hoe je dat schrijft)een hele dikke kus van:mij willemijn pronk (klas genoot)hihih xxxxxxxxx -
12 Februari 2009 - 15:47
Brittt!!:
Hoooooooii(L)
We hebben een nieuwe gymjuf en omdat meester Job weg is hebben we ook een nieuwe juf voor vrijdagochtend!!:D
En we hebben nu juf Stienskek,,
Als stagaire!!:)
Nou ik hoop dat jullie het leuk daar hebben!!:D
xXxxxxxxXxxxx... :Britt: -
14 Februari 2009 - 07:25
Diewertje:
he puck, wat gaaf dat je tijgers hebt geaait.
ik zou dat niet durven hoor. maaaaaaaaaaaaar jij durft alles:)
jij beleeft allemaal avontuur en wij zitten op die saaaaaaaaaaaaaaiiiie school:(
eeeeen hele dikke
knuffel van diewertje
P.S.ik mis je heeeel erg:(